Εκδηλώσεις

My 1st Ride 2022 - Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας

Rate this item
(0 votes)

Τσαμάκια 17/9/2022 ®17:00
Το My 1st Ride είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα Τσαμάκια στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας Κινητικότητας 2022.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εντάσει αυτή τη δράση μέσα στη σειρά εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Η European Mobility Week κρατά (φυσικά) μια εβδομάδα, ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται με 3 εκδηλώσεις φέτος από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στις 22 Σεπτεμβρίου.
Πρώτη εκδήλωση θα είναι το "My 1st Ride" μια δράση για παιδιά, κορίτσια και αγόρια, 6-16 ετών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο άλσος Τσαμάκια πάνω από τον ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης στις 17:00. Μαθήματα ασφάλειας από τους ειδικούς του χώρου, συμβουλές, σωστή θέση οδήγησης, παιχνίδια και μικρή βόλτα στο άλσος σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιράζονται δωρεάν στους μικρούς μας φίλους, επώνυμα αθλητικά ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και ...36.
Όλοι οι ανήλικοι θα πρέπει να συνοδεύονται από έναν κηδεμόνα. Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική. Προτείνονται γάντια κι επιγονατίδες.
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης κι αναψυχής.
Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 14:59

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish