Εκδηλώσεις

2nd Lady's Ride - Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας

Rate this item
(0 votes)

Τσαμάκια 17/9/2022 @19:00
Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 2022 ξεκινά...
Το "Lady's Ride" έχει καθιερωθεί στο γυναικείο ποδηλατικό κοινό, σαν η πλέον αναμενόμενη βόλτα γένους θηλυκού που γίνεται μια φορά το χρόνο. Σ' αυτή τη βόλτα κορίτσια απ' όλο το νησί θα βολτάρουν για μια ώρα με τα ποδήλατά τους, στους δρόμους της Μυτιλήνης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εντάσει αυτή τη δράση μέσα σε μια σειρά εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Η European Mobility Week κρατά (φυσικά) 7 μέρες, ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται φέτος με 3 εκδηλώσεις από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στις 22 Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο 17/9 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 2η βόλτα στη Μυτιλήνη, μόνο για κορίτσια. Το πολύ πετυχημένο "Lady's Ride" του 2021 πρόκειται να επαναληφθεί και φέτος και είναι αποκλειστικά θηλυκό. Η δεύτερη βόλτα μόνο για γυναίκες σε διοργάνωση Πο. Συ. Λέσβου είναι γεγονός! Κορίτσια, 16 - 86 ετών ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας! Οι ανήλικες υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα.
Όλα στα πλαίσια του European Mobility Week. θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2022 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιράζονται δωρεάν στους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που συμμετέχουν στη βόλτα, επώνυμα αθλητικά ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και ...36.
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης. Σας περιμένουμε όλες και όλες!

Last modified onΤετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2022 15:39

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish