Εκδηλώσεις

7ο Molyvos Urban MTB

Rate this item
(0 votes)

Μόλυβος 30/9-2/10/22
Επιτέλους μετά από διακοπή 2 ετών ο αγώνας διαμάντι στο καλεντάρι των αγώνων ποδηλασίας επιστρέφει δυναμικά και 3ήμερος. Διεθνής με μεγάλα ονόματα από πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και αγώνα open την Κυριακή.
Το 7ο Molyvos Urban MTB εντάσσεται και φέτος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την Ελλάδα (UCI), με 2 αγώνες στην Λέσβο, το LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB RACE XCO – C2 στις 30/9/2022 και στις 02/10/2022. Είναι από τους πιο μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές ποδηλασίας Εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο με σκοπό την συγκέντρωση βαθμών για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Παράλληλα, η διοργάνωση φέτος εντάσσεται και στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Eliminator XCE, που θα γίνει την 01/10/2022 και το Ελληνικό κύπελλο XCO ορεινής ποδηλασίας, που θα γίνει στις 2/10/2022 και θα φέρει τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα σε ένα εντυπωσιακό αγώνα.
Ακόμη, το τριήμερο των αγώνων θα συμπληρώσουν οι αγώνες MOLYVOS URBAN MTB OPEN, για τους υπόλοιπους αθλητές ποδηλασίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.molyvosmtb.com
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο http://molyvosmtb.com/schedule/
Για ηλεκτρονικές εγγραφές εδώ https://www.webscorer.com/register?raceid=282900 (κλείνουν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου).
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και της UCI, έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Υδρόγειος Ασφαλιστική.
Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη της Elpen, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways Official Fan Page, Coca-Cola 3E, Centro Βέλος Απόστολος, Αγροτική Στέγη, Π. & Γ. Χατζημανωλάκης Ο.Ε., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos και άλλων υποστηρικτών και χορηγών.
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 2253071990 ή στο http://molyvosmtb.com/contact/ και στο lesvos ride στο τηλ. 6937083538

Last modified onΠέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022 15:16

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish