Εκδηλώσεις

Summer Night Ride 2022

Rate this item
(0 votes)

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα: 20:00 Τσαμάκια Μυτιλήνη
Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 2022.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Η European Mobility Week ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται με 3 εκδηλώσεις φέτος από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στις 22 Σεπτεμβρίου. Όλα στα πλαίσια του European Mobility Week. θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2022 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.
Στις 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα κινητικότητας στη Λέσβο ολοκληρώνονται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου με την μεγάλη νυχτερινή βόλτα του καλοκαιριού.
Το Summer Night Ride είναι εδώ για ακόμα μια χρονιά να μας πάει νυχτερινή βόλτα στα στενά σοκάκια της Μυτιλήνης. Ανάβουμε τα φωτάκια μας (διάφανο εμπρός, κόκκινο πίσω) και ξεκινάμε για τον γύρο της πόλης! Η οδήγηση τη νύχτα απαιτεί ρούχα με φωτεινά χρώματα για να είμαστε εμφανείς. Θα είναι η πρώτη ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί με ολοκληρωμένα (;) τα έργα σε όλο το μήκος του ποδηλατόδρομου. Οπότε θα εκμεταλλευτούμε σε μια νέα βόλτα, με τον καλύτερο τρόπο, τις πρώτες ποδηλατικές υποδομές στο νησί μας και θα γεμίσουμε τον ποδηλατόδρομο (τι άλλο;) ποδήλατα! Μετά το τέλος της βόλτας θα συναντηθούμε στο καφέ/μπαρ της πλαζ ΕΟΤ Τσαμάκια (PLAZ -Coffee & Snack Bar) για μπύρα, σουβλάκια και συζήτηση. Κάθε ανήλικος θα πρέπει να συνοδεύεται από έναν κηδεμόνα.
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης. Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Άλλες εκδηλώσεις της εβδομάδας:
My 1st Ride 2022
2nd Lady's Ride

Last modified onΠαρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2022 09:26

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish