Ενημέρωση

Ανασκόπηση 2nd Vatera MTB Beach Race

Rate this item
(0 votes)

Σε μια διαδρομή δυναμόμετρο υποβλήθηκαν 45 αγωνιζόμενοι στον 2ο γύρο Βατερών του 2016.
Στις 9/7/2016 ολοκληρώθηκε ο 2ος αγώνας του πρωταθλήματος Lesvos Ride Grand Prix 2016 στην ατελείωτη παραλία των Βατερών Λέσβου.
Η διαδρομή των 4 περίπου χιλιομέτρων, που οι αγωνιζόμενοι έκαναν πολλές φορές, φαινόταν αρχικά επίπεδη και εύκολη. Με συνολικά περίπου 100 μέτρα υψομετρικών ανά γύρο, όχι πολλά τεχνικά σημεία ούτε ιδιαίτερα πολλές απότομες ανηφόρες, ήταν τεστ δύναμης και αντοχής. Σε όλες τις ελαφρές ανηφόρες (ή και απότομα σημεία) όπως και σε όλες τις κατηφορικές ευθείες ήθελε πετάλι. Αποτέλεσμα; Είχε σε ένα ποσοστό 99% ασταμάτητο, συνεχόμενο πετάλι και αρκετά υψηλή μέση ταχύτητα που έκανε γρήγορα από την αρχή να ξεχωρίσουν οι διεκδικητές του βάθρου από τους υπόλοιπους. Ενδεικτικό της ταχύτητας ήταν ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες της διαδρομής, οι πρώτοι έκαναν 8 γύρους των 4 χλμ σε 1 ώρα και 15 λεπτά!
Στα ωραία της διαδρομής το πρώτο "secret" κομμάτι με τα 4 υπέροχα τεχνικά σημεία, αλλά και το πέρασμα μέσα από το εργοστάσιο τούβλων της περιοχής. Σημεία που έδιναν ένα ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα, ήταν το χαρακτηριστικό πέρασμα μέσα από τα υπόστεγα του εργοστασίου, τα σέτια στο "secret" αλλά και τα "κόκκινα" χώματα!
Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί ο αγώνας του Αμπελικού στις 7 Αυγούστου.

Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο Lesvosride.gr

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish