Ενημέρωση

Ο Γιώργος Σαραϊδάρης 12ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MTB

Rate this item
(0 votes)

Σάββατο 16 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Cross Country 2016 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ναυπάκτου.
 Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε», συνέβαλαν τα μέγιστα για να γίνει ένας αγώνας αντάξιος ενός Πανελλαδικού πρωταθλήματος.
 Στην κατηγορία ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αντωνιάδης, με μια εκπληκτική εμφάνιση δείχνοντας ότι ήταν τέλεια προετοιμασμένος και γι αυτό αλλά και για τους Ολυμπιακούς του Ρίο όπου θα ανταγωνιστεί τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ΜΤΒ ποδηλασίας. Ο 24χρονος αθλητής του ΠΣ Κρόνος Νίκαιας, συνέχισε την εντυπωσιακή και πολύ σταθερή φετινή του χρονιά, κερδίζοντας εύκολα το χρυσό μετάλλιο. Με 6 λεπτά διαφορά από τον δεύτερο Μολλά και 7 από τον τρίτο Βροχίδη, σήκωσε ψηλά το κύπελλο στις απονομές δίπλα στην Εύη Αδάμ και τον Περικλή Ηλία που ένα πρόβλημα υγείας τον κρατά μακριά από τους αγώνες.
 Στην 12η θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε και ο δικός μας Γιώργος Σαραϊδάρης σε μια μάχη σώμα με σώμα στη δύσκολη διαδρομή του αγώνα που αποτελείται από άσφαλτο, δασικό δρόμο, δασικό μονοπάτι και πλακόστρωτο, συνολικής κλειστής κυκλικής διαδρομής 4,1 χλμ., η οποία επαναλαμβάνεται.
 Ο Γιώργος κατάφερε να μπει στο τελευταίο γκρουπ του 6ου και τελευταίου γύρου να παλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού CROSS COUNTRY και να κατακτήσει επάξια την 12η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη.
Μια θέση που μας γεμίζει χαρά και περηφάνια για τον "δικό" μας Γιώργο που συμμετέχει και στο τοπικό πρωτάθλημα Λέσβου.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish