Ενημέρωση

Ο Πο.Συ.Λε. στην νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης

Rate this item
(0 votes)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Πο.Συ.Λε. στο κάλεσμα του Δήμου Μυτιλήνης για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας του Δήμου με υλικό από τις ποδηλατικές δράσεις και τις διαδρομές που χρόνια τώρα κάνουμε. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα στο μενού "Επισκέπτες" και στην ενότητα "Διαδρομές - Μονοπατια" να ενημερωθεί για τις δράσεις του συλλόγου, καθως και μερικες απο τις διαδρομές ορεινής ποδηλασίας που με τη βοηθεια QR-code μπορεί ο καθένας εύκολα και άμεσα να επισκεφτεί. Στην αναφερόμενη στήλη μπορεί ο επισκέπτης να διαβάσει λίγα λόγια για την πορεία του Πο.Συ.Λε. τους στόχους του και να δει μερικές φωτογραφίες από παλαιότερες διοργανώσεις του Συλλόγου.
Συνολικά σίγουρα δείχνει μια πλήρης ιστοσελίδα που είναι φανερό πως έχει αφιερωθεί αρκετός χρόνος, μεγάλη συλλογή στοιχείων και τεράστιος κόπος για την ολοκλήρωσή της. Προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φύση, τα αξιοθέατα κι ολόκληρο το νησί, πλήρως. Η κίνηση αυτή του Δήμου Μυτιλήνης είναι σύγχρονη, εξαιρετικά χρήσιμη σε ντόπιους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο τους αλλά και σε τουρίστες. Μας βρίσκει οπωσδήποτε (όπως και κάθε τέτοια ιδέα) θετικούς κι αισιόδοξους.
Η καταχώρηση του θέματος του Πο.Συ.Λε. έγινε στην ενότητα "Διαδρομές - Μονοπάτια". Εδώ εντοπίζουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που έφτιαξαν τη σελίδα να προωθήσουν τα μονοπάτια του τόπου μας και την επαφή του ανθρώπου με τη φύση. Πράγματα που φυσικά αποβλέπουν στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως ο Ποδηλατικός! Πολύ ενδιαφέρουσα ταυτόχρονα είναι η αναφορά στην ιστοσελίδα για περιοχές Natura, θερμές πηγές και φυσικό πλούτο.
Ελπίζουμε ο Δήμος Μυτιλήνης να συνεχίσει να βλέπει το μέγεθος και τη δυναμικότητα του ποδηλάτου στη Λέσβο, την ανάγκη για πλήρες δίκτυο ποδηλατόδρομων και θα ανταποκριθεί θετικά στα πάγια αιτήματα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου και διαβάστε τη στήλη που αφορά τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου 

Last modified onΚυριακή, 14 Μάρτιος 2021 08:55

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish