Ενημέρωση

Opening Party του ποδηλατικού καταστήματος Ticket2Ride

Rate this item
(1 Vote)

Το Σάββατο στις 23/10/2021 πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα το opening party του νέου ποδηλατικού καταστήματος επί της οδού Ερεσού 10 στη Μυτιλήνη "Ticket2Ride".
Φίλοι, άνθρωποι του ποδηλατικού κόσμου, λάτρεις της ποδηλασίας και αθλητές, παραβρέθηκαν σε ένα απόγευμα γεμάτο μουσική και ευχάριστη διάθεση, ενώ παράλληλα ξεναγήθηκαν στον καινούργιο χώρο του καταστήματος και στον μαγικό κόσμο του ποδηλάτου. Κατά την είσοδο τους, τους υποδεχόταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Παναγιώτης Γιαννούλης που αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από αυτό το νέο ποδηλατικό κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης.
Όλοι είδαν, δοκίμασαν τα νέα προϊόντα στα ράφια κι άκουσαν τις πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές του εξειδικευμένου επισκευαστή!
Σε όλο το κατάστημα για ώρες επικράτησαν φιλικές κουβέντες και χαλαρή διάθεση. Όλη η συζήτηση γύρναγε γύρω από τι άλλο; Από το ποδήλατο! Ο Παναγιώτης Γιαννούλης ήταν πάντα σε ετοιμότητα, να εξηγήσει την υπεροχή των επιλεγμένων προϊόντων που κοσμούσαν τα ράφια του καταστήματος. Ένα όμορφο απόγευμα, εξελίχθηκε σε λαμπρό βράδυ και όλοι έφυγαν πιο πλούσιοι σε εμπειρίες και συναισθήματα.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται στο νέο ποδηλατικό κατάστημα της πόλης μας, καλές δουλειές.

Last modified onΤρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 17:00

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish