Ενημέρωση

Ο Κώστας Μπάμης 4ος στο Tihio Race

Rate this item
(1 Vote)

Μπορεί ο Κώστας Μπάμης να έχει καιρό που ο δρόμος του τον έφερε μακριά από τούτο το νησί, αλλά ούτε αυτός ξέχασε την ποδηλατική μας κοινότητα, ούτε κι εμείς αυτόν.
24/10/2021 αγωνίστηκε στο Tihio Mountain Bike Race 2021, κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Α1 κι έφερε τα χρώματα του συλλόγου στο βάθρο. Κι αν δεν είχε και 1-2 αναποδιές ίσως να ήταν και πάνω στο βάθρο. Το Τείχιο είναι ορεινό χωριό του δήμου Δωρίδος σε υψόμετρο 580 μέτρων με πληθυσμό μόλις 160 κατοίκους.
Η τιμή του τοπικού μας συλλόγου τεράστια που ένας αθλητής, μέλος του Πο.Συ.Λε. ανέβασε στο βάθρο το σήμα του Λεσβιακού συλλόγου σ' έναν αγώνα πολύ μακριά απ΄το νησί αλλά τόσο κοντά στις καρδιές μας. Ένας από τους πιο άρτιους αγώνες διοργανωτικά στην Ελλάδα και με τη φήμη αγώνα που η εμπειρία του, σου μένει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό. Το τοπίο μαγευτικό, η φύση πλούσια σε όλα. Τα γενικά χαρακτηριστικά της αγωνιστικής διαδρομής είναι δασικοί δρόμοι στο μεγαλύτερο μέρος τους, στενοί με πολύ καλό τερέν και μονοπάτια, ανηφορικά και κατηφορικά, με καλό τερέν, σημεία με κλειστές στροφές και τεχνικά τμήματα. Η συνολική απόσταση είναι 16km με 550μ θετικά υψομετρικά. Η δυσκολία διαδρομής χαρακτηρίζεται μέτρια σε ότι αφορά την τεχνική δυσκολία, αλλά πολύ απαιτητική για τα ανηφορικά τμήματα της!
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Μπάμη για την κορυφαία του επίδοση και του εύχεται πάντα νίκες καλή ξεκούραση και καλή αποκατάσταση.

Last modified onΚυριακή, 24 Οκτώβριος 2021 20:36

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish