Ενημέρωση

1ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης από το σωματείο «Εν Γνώσει»

Rate this item
(0 votes)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022 ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης από το σωματείο «Εν Γνώσει». Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο άλσος Τσαμάκια αγώνες τρεξίματος 1000μ, 2500m, family Running 2500μ και 5χλμ ενώ την Κυριακή με εκκίνηση την πλατειά Σαπφούς αγώνες 10χλμ και 21χλμ. Η Συμμετοχή και τις δυο ημέρες ήταν μεγάλη και από πολλά παιδιά αλλά και από έμπειρους δρομείς.
Στον αγώνα των 5χλμ συμμετείχαν οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Μπιτάδος Παναγιώτης και Σαραϊδάρης Γιώργος, όπου και κατέκτησαν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στα 21χλμ συμμετείχε ο Μάνος Ορφανός, ανερχόμενος αθλητής μεγάλων αποστάσεων ο οποίος τερμάτισε πρώτος μαζί με τον Κώστα Χουβαρδά με χρόνο 1ωρα 12λεπτά και 43 δεύτερα. Επίσης και τις δυο μέρες ποδηλάτες αθλητές και μέλη του Πο. Συ. Λέσβου συμμετείχαν εθελοντικά ως συνοδεία των δρομέων κατά την διάρκεια των αγώνων. Ευχαριστούμε όλα τα μελή μας που στηρίζουν εθελοντικά αλλά και με την συμμετοχή τους τέτοιες όμορφες δράσεις που πραγματοποιούνται στον τόπο μας.
Πολλά συγχαρητήρια στο σωματείο «Εν Γνώσει», στον αθλητικό σύλλογο «Αχτίδα Αιγαίου» και στους Lesvos Runners για αυτό το υπέροχο αθλητικό διήμερο αγάπης!

Last modified onΔευτέρα, 14 Φεβρουάριος 2022 12:27

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish