Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Εκλογές Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για εναρμονισμό με Υπουργική Απόφαση 60330/2022 - ΦΕΚ 746/Β/18-2-2022

Rate this item
(0 votes)

Εκλογές Πο. Συ. Λέσβου για εναρμονισμό με Υπουργική Απόφαση 60330/2022 - ΦΕΚ 746/Β/18-2-2022
Σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης 60330/2022 - ΦΕΚ 746/Β/18-2-2022, που αφορά τον Καθορισμό για το έτος 2022 των ειδικότερων στοιχείων και των λεπτομερειών α) για την αίτηση εγγραφής αθλητικού σωματείου με ειδική αθλητική αναγνώριση στο «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων» του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (Α' 148) και προκειμένου να εναρμονιστεί το σωματείο μας με το ισχύον νομικό πλαίσιο, θα πραγματοποιηθούν εκ νέου εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στις 18:00, στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης στην προκυμαία.
Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, να παραβρεθούν για να διαμορφώσουν με την ψήφο τους την σύσταση του ΔΣ της επόμενης 3ετίας. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στις εκλογές μπορούν να συμμετέχουν μόνο τα οικονομικά ενεργά μέλη. Αυτά δηλαδή που έχουν καλύψει τις συνδρομές του 2021 και του 2022. Τα Οικονομικά ενεργά μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να παραστούν στη διαδικασία, δύναται να ψηφίσουν δι αλληλογραφίας. Πως γίνεται: Πρέπει να περάσουν από την Πέμπτη 2-6-2022 και έως το Σάββατο 4-6-2022 και ώρα 13:00 από το κατάστημα του κ. Δουκαρέλλη Τάκη (Παιχνίδια Δουκαρέλλη επί της Ερμού) να παραλάβουν φάκελο και ψηφοδέλτιο, να το συμπληρώσουν και να τα παραδώσουν επί τόπου ή σε ένα από τα μέλη του ΔΣ. Αυτό με τη σειρά του θα αναλάβει την υποχρέωση να παραδώσει το φάκελο την Κυριακή στην Εφορευτική επιτροπή. Προσοχή η ψηφοφορία αφορά μέλη οικονομικά τακτοποιημένα, δηλαδή να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον.
Λεπτομέρειες εκλογικής διαδικασίας:
Στις 18:00 ξεκινάει η ψηφοφορία για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου που θα διαρκέσει μια ώρα. Θα υπάρχουν έτοιμα τυπωμένα ψηφοδέλτια με 9 τουλάχιστον υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο όπου κάθε ψηφοφόρος θα μπορεί να βάλει έως και 7 σταυρούς. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι καταγεγραμμένοι και οι 5 (τουλάχιστον) υποψήφιοι της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εδώ οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έως και 3 σταυρούς. Τα (οικονομικά ενεργά) μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν, θα πρέπει να προσέλθουν στο ισόγειο του Εμπορικού επιμελητηρίου Μυτιλήνης από τις 18:00 έως και τις 19:000 και να ψηφίζουν με την κανονική διαδικασία στην κάλπη. Καλούνται τα ενεργά μέλη που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν, με κρίση και σύνεση, τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν με την εργασία και τις αποφάσεις τους, επάξια την επόμενη 3ετία στα ποδηλατικά θέματα του τόπου μας.
Στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2022-2024 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο (2021 και 2022) και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου (δεκτές οι δηλώσεις που έχουν σταλεί έως τις 1/6/2022). Επίσης (με τον ίδιο τρόπο) υποψηφιότητα θα πρέπει να θέσουν και οι υποψήφιοι για την εκλογή της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πριν την έναρξη των εκλογών θα εκλεγεί τριμελής εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών.
Πληροφορίες για τον τρόπο έγκαιρης κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε από το mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε αν θέλετε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τις εκλογές από σήμερα έως και την 1η Ιουνίου 2022 ώρες αγοράς από το κατάστημα του ταμία μας, στα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη".
Σημαντική η συνδρομή σας για το 2022 καθότι μόνο τα μέλη που είναι ενεργά το 2021 και 2022 θα έχουν δυνατότητα ψήφου στις εκλογές.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish