Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Εκλογές Πο. Συ. Λέσβου Ιούνιος 2022

Rate this item
(0 votes)

Στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης κλήθηκαν σήμερα 5/6/2022 τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για να ψηφίσουν σε εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου.
Στις εκλογές παρίσταται διορισμένος δικαστικός αντιπρόσωπος από το Δικηγορικό Σύλλογο, ο κος Δημήτριος Κουζινόγλου.
Η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών αποτελείται από τους Γκέντσης Αλέξανδρος, Σαχλός Γαβριήλ και Λινάρδος Προκόπης.
Οι εκλογές έγιναν με μυστική ψηφοφορία σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι υποψήφιοι για το ΔΣ ήταν οι: (Με αλφαβητική σειρά) Ανεζινος Παναγιώτης, Αράπης Χαράλαμπος, Βεγιάννης Γιάννης, Δαλέκος Ελευθέριος, Δημητριάδης Δημήτριος, Δουκαρέλλης Παναγιώτης, Κουτρούπης Τιμολέων, Λασκαρίδης Ιγνάτης, Σαμαράς Παναγιώτης και Χατζέλης Εμμανουήλ.
Υποψήφιοι για την εξελεγκτική Επιτροπή ήταν οι: (Με αλφαβητική σειρά) Γαβριηλίδης Βασίλειος, Λουλαδέλλης Παναγιώτης, Μαλαπάσχας Γρηγόριος, Μοσχόβης Δημήτριος και Τριανταφύλλου Ανδρέας.
Τα μέλη κλήθηκαν να ψηφίσουν έως 7 υποψηφίους για το Δ.Σ. και έως 3 για την Ε.Ε.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας που έγινε με τυπωμένο ψηφοδέλτιο, σε φάκελο με τη σφραγίδα του συλλόγου και την υπογραφή του Δικαστικού αντιπροσώπου, συνέχεια είχε η καταμέτρηση των ψήφων.
Μετά τη διαλογή των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή βρέθηκαν όλα (23) εικοσιτρία έγκυρα ψηφοδέλτια. Οι 7 πρώτοι του ψηφοδελτίου επιλέγονται για τη σύσταση του ΔΣ.
Οι υπόλοιποι δυο αποτελούν αναπληρωματικά μέλη.
Οι 7 που ψηφίστηκαν για τη σύσταση του ΔΣ είναι: 1ος) Λασκαρίδης Ιγνάτης με 23 ψήφους, 2ος) Ανεζίνος Παναγιώτης με 22 ψήφους 2ος) Αράπης Χαράλαμπος με 22 ψήφους, 4ος) Δουκαρέλλης Παναγιώτης με 20 ψήφους, 5ος) Χατζέλης Εμμανουήλ με 19 ψήφους, 6ος) Βεγιάννης Γιάννης με 18 ψήφους και 7ος) Δημητριάδης Δημήτριος με 16 ψήφους.
Για αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι: 8ος) Παναγιώτης Σαμαράς με 5 ψήφους, 9ος) Δαλέκος Ελευθέριος με 3 ψήφους και 9ος) ο Κουτρούπης Τιμολέων με 3 ψήφους.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ψηφίστηκαν οι (Με σειρά ψήφων): 1ος) Τριανταφύλλου Ανδρέας με 17 ψήφους, 2ος) Μοσχόβης Δημήτριος με 16 ψήφους και 3ος) Μαλαπάσχας Γρηγόρης με 15 ψήφους.
Αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι: Γαβριηλίδης Βασίλειος με 14 ψήφους και ο Λουλαδέλλης Παναγιώτης με 3 ψήφους.
Ο υποψήφιος που συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους καλείται τώρα βάση καταστατικού να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ.και να αποδοθούν οι ρόλοι των μελών εντός 5ημέρου από τη λήξη διεξαγωγής των εκλογών.
Το νέο ΔΣ του Πο. Συ. Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που παρέστησαν στις εκλογές και συντέλεσαν με την ψήφο τους στην επιλογή του 7μελούς της επόμενης 3ετίας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης για την παραχώρηση του χώρου.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish