Συμβουλές

Items filtered by date: Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator 2022 – Μόλυβος Λέσβου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Οκτωβρίου 2022 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator 2022 στο Μόλυβο της Λέσβου. Σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με τεχνικά εμπόδια στην άυλη του Δημοτικού σχολείου από τις 10 το πρωί 41 αθλητές από 12 σωματεία πραγματοποιούσαν δοκιμαστικά και μετά από χρονομετρημένες ατομικές προσπάθειες, κατατάχθηκαν σε group για να ξεκινήσει η διαδικασία. Τρεις ήταν οι ηλικιακές κατηγορίες και αυτές μόνο για άνδρες μιας και στις γυναίκες δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός για να πραγματοποιηθεί αγώνας.
Στην κατηγορία 13+ νικητής και πρωταθλητής Ελλάδος είναι ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Β.Α.Ο. 2ος ΜΠΕΡΔΕΜΠΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και 3ος ο ΜΑΝΟΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ της Α.Ε.Κ.
Στην κατηγορία 17+ νικητής και πρωταθλητής Ελλάδος είναι ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ 2ος ο ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ του Α.Σ. Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ και 3ος ΚΑΡΟΥΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Στην ίδια κατηγορία αγωνιστικέ και ο αθλητής του ΠΟ. ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ όπου κατέλαβε την 4η θέση μετά από μια άσχημη εκκίνηση που του στέρησε το βάθρο. Παρόλα αυτά η επίδοσή του ήταν εκπληκτική.
Στην Κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ, όπου και είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς Λέσβιων συμμετοχών, νικητής και πρωταθλητής Ελλάδος είναι ο ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΠΟ. ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ 2ος ο ΣΑΡΑΙΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΟ. ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ και 3ος ο ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ του ΠΟΔ. ΟΜΙΛΟΣ ΚΩ. 4ος στην ίδια κατηγορία τερμάτισε ο ΜΠΟΥΝΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΟ. ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ σε μια μάχη που κρίθηκε στα τελευταία μέτρα με τον αθλητή από την ΚΩ.

Η κατάταξη των υπόλοιπων αθλητών του Πο. ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ της κατηγορίας ΜΑΣΤΕΡ έχει ως εξής:
5ος ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
7ος ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
8ος ΝΙΔΗΜΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
10ος ΜΟΣΧΟΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
11ος ΝΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12ος ΛΑΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου που στήριξαν την διοργάνωση αλλά και για τις θέσεις που κατέλαβαν και φυσικά συγχαρητήρια στον Λέσβιο ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗ του ΠΟ. Συ. ΛΕΣΒΟΥ που φέρνει την δεύτερη Πανελλήνια νίκη στη Λέσβο!

Πρωταθλητής Ελλάδος Eliminator στην κατηγορία ΜΑΣΤΕΡΣ ο Γιαννόγλου Γιάννης!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish