Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2022

GRANDE GERA MTB 2022

Ο τελικός του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2022 είναι εδώ .....
Στις 27 Νοεμβρίου στις 10:00 θα ξεκινήσει από την πλατεία Περάματος ο μεγάλος τελικός. Το GRANDE GERA MTB θα φιλοξενήσει τους αθλητές στα μονοπάτια και στους λόφους με θέα το στόμιο του κόλπου της Γέρας.
Η διαδρομή διασχίζει τον απέραντο ελαιώνα της Λέσβου και τοπία μοναδικής γεωλογικής ομορφιάς. Τα πρώτα 17 χλμ είναι για όλους. Στο τέλος των 17 χλμ όσοι έχουν καταφέρει να καλύψουν τη διαδρομή σε 1 ώρα 20 λεπτά θα συνεχίσουν για ακόμα 7 χλμ ώστε να ολοκληρωθεί το σύνολο της διαδρομής που είναι 24 χλμ.
Τα 7χλμ που θα ξανακάνουν οι αθλητές που θα προλάβουν να περάσουν την ¨ΠΟΡΤΑ¨ πριν κλείσει. είναι ίδια με τα τελευταία 7 από τα πρώτα 17 χλμ,
Δηλώστε τώρα συμμετοχή, τα μονοπάτια του GRANDE GERA MTB περιμένουν.

Συνδιοργανωτές του GRANDE GERA MTB XCP είναι το κοινοτικό γραφείο Περάματος, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου. Την Κυριακή στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση από την πλατεία Περάματος με προπορευόμενο όχημα για το πρώτο χλμ της διαδρομής για την ασφάλεια των αθλητών και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο όπου αποχώρησε το προπορευόμενο όχημα.
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish