Διαδρομές με κούρσα

Items filtered by date: Κυριακή, 05 Ιούνιος 2022

Εκλογές Πο. Συ. Λέσβου Ιούνιος 2022

Στο Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης κλήθηκαν σήμερα 5/6/2022 τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για να ψηφίσουν σε εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου.
Στις εκλογές παρίσταται διορισμένος δικαστικός αντιπρόσωπος από το Δικηγορικό Σύλλογο, ο κος Δημήτριος Κουζινόγλου.
Η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών αποτελείται από τους Γκέντσης Αλέξανδρος, Σαχλός Γαβριήλ και Λινάρδος Προκόπης.
Οι εκλογές έγιναν με μυστική ψηφοφορία σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι υποψήφιοι για το ΔΣ ήταν οι: (Με αλφαβητική σειρά) Ανεζινος Παναγιώτης, Αράπης Χαράλαμπος, Βεγιάννης Γιάννης, Δαλέκος Ελευθέριος, Δημητριάδης Δημήτριος, Δουκαρέλλης Παναγιώτης, Κουτρούπης Τιμολέων, Λασκαρίδης Ιγνάτης, Σαμαράς Παναγιώτης και Χατζέλης Εμμανουήλ.
Υποψήφιοι για την εξελεγκτική Επιτροπή ήταν οι: (Με αλφαβητική σειρά) Γαβριηλίδης Βασίλειος, Λουλαδέλλης Παναγιώτης, Μαλαπάσχας Γρηγόριος, Μοσχόβης Δημήτριος και Τριανταφύλλου Ανδρέας.
Τα μέλη κλήθηκαν να ψηφίσουν έως 7 υποψηφίους για το Δ.Σ. και έως 3 για την Ε.Ε.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας που έγινε με τυπωμένο ψηφοδέλτιο, σε φάκελο με τη σφραγίδα του συλλόγου και την υπογραφή του Δικαστικού αντιπροσώπου, συνέχεια είχε η καταμέτρηση των ψήφων.
Μετά τη διαλογή των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή βρέθηκαν όλα (23) εικοσιτρία έγκυρα ψηφοδέλτια. Οι 7 πρώτοι του ψηφοδελτίου επιλέγονται για τη σύσταση του ΔΣ.
Οι υπόλοιποι δυο αποτελούν αναπληρωματικά μέλη.
Οι 7 που ψηφίστηκαν για τη σύσταση του ΔΣ είναι: 1ος) Λασκαρίδης Ιγνάτης με 23 ψήφους, 2ος) Ανεζίνος Παναγιώτης με 22 ψήφους 2ος) Αράπης Χαράλαμπος με 22 ψήφους, 4ος) Δουκαρέλλης Παναγιώτης με 20 ψήφους, 5ος) Χατζέλης Εμμανουήλ με 19 ψήφους, 6ος) Βεγιάννης Γιάννης με 18 ψήφους και 7ος) Δημητριάδης Δημήτριος με 16 ψήφους.
Για αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι: 8ος) Παναγιώτης Σαμαράς με 5 ψήφους, 9ος) Δαλέκος Ελευθέριος με 3 ψήφους και 9ος) ο Κουτρούπης Τιμολέων με 3 ψήφους.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή ψηφίστηκαν οι (Με σειρά ψήφων): 1ος) Τριανταφύλλου Ανδρέας με 17 ψήφους, 2ος) Μοσχόβης Δημήτριος με 16 ψήφους και 3ος) Μαλαπάσχας Γρηγόρης με 15 ψήφους.
Αναπληρωματικά μέλη ψηφίστηκαν οι: Γαβριηλίδης Βασίλειος με 14 ψήφους και ο Λουλαδέλλης Παναγιώτης με 3 ψήφους.
Ο υποψήφιος που συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους καλείται τώρα βάση καταστατικού να συγκαλέσει Διοικητικό Συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ.και να αποδοθούν οι ρόλοι των μελών εντός 5ημέρου από τη λήξη διεξαγωγής των εκλογών.
Το νέο ΔΣ του Πο. Συ. Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που παρέστησαν στις εκλογές και συντέλεσαν με την ψήφο τους στην επιλογή του 7μελούς της επόμενης 3ετίας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Μυτιλήνης για την παραχώρηση του χώρου.

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο - Ανασκόπηση

Κυριακή 5/6/2022
Στα πλαίσια των Παγκόσμιων ημερών, 3 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου και 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα επιζώντων του καρκίνου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου γιόρτασε με μια μεγάλη ποδηλατοπορεία τις 2 αυτές ημέρες. Καλεσμένοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λέσβου, σε διοργάνωση Συλλόγου καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. και μαζί με τους Lesvos Runners, τον Εμπορικό Σύλλογο Λέσβου και τη Ροζ δύναμη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, μεγάλη πορεία με ποδήλατα και με τα πόδια από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ως τα Τσαμάκια.
Από τις 11:00 πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο συνθέτοντας μια εικόνα με πολύχρωμα μπαλόνια, εγκάρδια χαμόγελα, παιδικές φωνές, και ελπίδα για όσους νοσούν. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων όλοι μαζί, σαν μια ενωμένη γροθιά για να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε απέναντι στον καρκίνο. Η εκδήλωση τιμά τους επιζώντες από καρκίνο και δίνει ελπίδα σε όλους του αγωνιστές που ακόμα μάχονται.
Η δράση οργανώθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λέσβου ενώ συμμετείχαν και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, οι Lesvos Runners, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ροζ Δύναμη. Στα Τσαμάκια, μας περίμενε το Φλοκάκι που πρόσφερε σε όλους από ένα παγωτό προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish