Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018

Plomari Bike Race 2018 – Video

Μπορεί να κοντεύει βδομάδα από τον αγώνα του Σαββάτου 14/7/2018 στο Πλωμάρι της Λέσβου αλλά ακόμα βομβαρδιζόμαστε από δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την επιτυχία της εν λόγω διοργάνωσης. Σειρά έχει σήμερα, το βίντεο του αγώνα και των βραβεύσεων από το Plomari News.
Πανέμορφα πλάνα από τη διαδρομή δίπλα στο Σεδούντα μέχρι το φράγμα, τις εκκινήσεις στην προκυμαία του Πλωμαρίου, τα θεαματικά περάσματα με μεγάλες ταχύτητες, τις βραβεύσεις όλων των κατηγοριών, καθώς και τους λόγους πριν τις απονομές.

Αποστολή Πο.Συ.Λε. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCO 2018

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCO 2018
20-22/7/2018, Σέρρες
7 αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου θα ταξιδέψουν το επόμενο ΣΚ στις Σέρρες όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2018 XCO, η κορυφαία αγωνιστική διοργάνωση που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας του 2018.
Εκεί μαζί με τους κορυφαίους της Ελλάδας θα παραβρεθούν την Παρασκευή 20/7/2018 οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Γιώργος Σαραϊδάρης, Νίκος Πέππας, Γιώργος Ντάρας, Κωνσταντίνος Λαϊνάς, Αφροδίτη Ζούρου, Παναγιώτης Μπιτάδος και Παντελής Κωνσταντάρας.
Το Σάββατο θα συμμετέχουν στο αγώνισμα της αντοχής - Cross Country Ολυμπιακής Μορφής (XCO) σε Σιρκουί των 4.125 μ. που περιλαμβάνει 7% άσφαλτο, 23% δασικό δρόμο και 70% μονοπάτι. Εκκίνηση - Τερματισμός : Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων στην Τεχνητή Λίμνη.
Την Κυριακή θα αγωνιστούν στο Eliminator σε μια κυκλική διαδρομή μήκους 700 μέτρων, η οποία θα έχει φυσικά και τεχνητά εμπόδια από κορμούς και παλέτες.
Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI.
Ο Πο.Συ. Λέσβου έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες και οργάνωσε την αποστολή που σημειωτέον είναι και η πρώτη της ομάδας μας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εκτός νησιού. Το ΔΣ του Πο.Συ. Λέσβου στέλνει τις καλύτερες ευχές του στους αθλητές μας, που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο και το νησί ολόκληρο και εύχεται καλά αποτελέσματα και ασφαλή αγώνα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish