Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Κυριακή, 01 Απρίλιος 2018

Ανασκόπηση Εκδήλωσης για τον αυτισμό

Μαθήματα ζωής πήραμε όλοι όσοι παραβρεθήκαμε σήμερα στην εκδήλωση που διοργάνωσε o Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό «ΣΥΝ-εξέλιξη» στη Μυτιλήνη. Την εκδήλωση υποστήριξαν πολλοί φορείς και σύλλογοι και ένας από αυτούς ήταν και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.
Αφού μαζευτήκαμε παιδιά και γονείς με ποδήλατα, καροτσάκια και πεζοί, ξεκινήσαμε με διπλή πορεία (τα ποδήλατα από τον δρόμο και οι πεζοί από το πεζοδρόμιο) από το παλιό Δημαρχείο και διασχίσαμε την προκυμαία με προορισμό το άλσος Τσαμάκια. Όταν φτάσαμε τα παιδιά ξεκουράστηκαν και είχαν την χαρά να γευτούν ένα δροσερό παγωτό. Πολλά πηγαδάκια και πολλές συζητήσεις με ανθρώπους που ήταν γεμάτοι χαμογέλα. Χαμόγελα γιατί ήμασταν απλά όλοι μαζί, γιατί κάναμε μια βόλτα όλοι μαζί, γιατί διασκεδάζαμε όλοι μαζί, γιατί ήμασταν όλοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί αλλά και όλοι ίσοι!
Μπράβο σε αυτούς τους γονείς που έχουν τόση δύναμη και κάνουν τόσα πολλά! Θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Μπράβο σε όσους συμμετείχαν με κάθε τρόπο για να γίνει αυτή η αρχή....
Φωτογραφίες: Σπύρος Μύρων Παυλής

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish