Μαστορέματα

Items filtered by date: Σάββατο, 09 Ιούνιος 2018

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών ELITE Λέσβος 22-24 Ιουνίου 2018

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών ELITE για το 2018 έρχεται στην Λέσβο. Το Τριήμερο 22 έως 24 Ιουνίου 2018 η Μυτιλήνη, αλλά και ολόκληρη η Λέσβος, θα γεμίσει εικόνες και χρώματα ποδηλατικά.
Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση του Πανελληνίου Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου Master, η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) τίμησε το νησί μας και ζήτησε την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών ELITE για το 2018, πρόταση η οποία έγινε αμέσως δεκτή από τον Δήμο Λέσβου καθώς και από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο. Συ. Λέσβου), ως συνδιοργανωτής του αγώνα, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους φορείς και την Ε.Ο.Π. με σκοπό τον συντονισμό τους προκειμένου να ζήσουμε όλοι μαζί ένα θέαμα πρωτόγνωρο για την πόλη της Μυτιλήνης, αλλά και να χαρίσουμε στους αθλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους μια διοργάνωση ισάξια της προσπάθειάς που καταβάλουν για να κρατήσουν το άθλημα της ποδηλασίας στην Ελλάδα σε υψηλό επίπεδο.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα καθώς και ΕΔΩ την προκήρυξη από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Για την ομαλή διεξαγωγή του Πανελληνίου έχουν ήδη ενημερωθεί και δεχτεί να βοηθήσουν εθελοντικά πολλοί σύλλογοι και σωματεία της Λέσβου. Όσοι επιθυμούν είτε ως σύλλογοι είτε ως πολίτες να βοηθήσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το 6942821287 ή να στείλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκ μέρους του Πο. Συ. Λέσβου θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Ο.Π. για την εμπιστοσύνη καθώς και τον Δήμο Λέσβου και την Περιφέρεια Β. Αιγαίου για την έμπρακτη στήριξη προς το άθλημα και τον σύλλογό μας.
Με εκτίμηση
Λασκαρίδης Ιγνάτιος
Πρόεδρος Πο. Συ. Λέσβου

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish