Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2023

CHRISTMAS ENDURO MTB & LESVOS GRAND PRIX MTB AWARDS 2023

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα συναντηθούμε για τελευταία φορά μέσα στο 2023 να γιορτάσουμε, να βραβεύσουμε τους πρώτους του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2023 και να διασκεδάσουμε με χρονομέτρηση 2 ειδικών διαδρομών enduro MTB.
Ένταση στην τελευταία συνάντηση του χρόνου θα δώσει η (bonus) enduro-συνάντηση στις καταπράσινες πλαγιές της Αμαλής με δύο διπλές απαιτητικές χρονομετρημένες enduro MTB ειδικές διαδρομές, έτσι ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο και με έντονο μαχητικό κλίμα την πλούσια αγωνιστική χρονιά του 2023.
Στις 10:00 θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από το Olympico στη Νεάπολη, για την πρώτη ειδική που είναι το μονοπάτι «ΚΟΡΜΟΙ» και στην συνέχεια θα ανέβουμε προς το δεύτερο μονοπάτι για να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική δράση. Με την επιστροφή μας στο OLYMPICO fun park περίπου στις 13:00 θα γίνουν και οι απονομές του LESVOS GRAND PRIX MTB series 2023 στους πρώτους κάθε κατηγορίας.
Οι φίλοι μας που θα παρευρεθούν στο OLYMPICO το πρωί για την εκκίνηση, μπορούν στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα να παραμείνουν στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του OLYMPICO fun park που είναι χριστουγεννιάτικα στολισμένο, πίνοντας τον καφέ τους και απολαμβάνοντας το γιορτινό χρώμα των ημερών.
Τις βραβεύσεις των καλύτερων αναβατών ΜΤΒ της Λέσβου θα ακολουθήσει “μπυροκατάσταση” με τους ανάλογους “μπυρομεζέδες”.
Για όσους επιθυμούν να αγωνιστούν στο CHRISTMAS ENDURO MTB πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ΕΔΩ 
Το ελάχιστο κόστος εγγραφής των 20,00 € θα αποδοθεί στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos, που μας ακολουθεί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος, φροντίζει την ασφάλειά μας, μας προστατεύει και μας περιθάλπει κάθε φορά που το χρειαζόμαστε. Η συνεισφορά μας αυτή είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε σαν ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους προστάτες μας αυτές τις Άγιες μέρες που έρχονται.
Η χρονομέτρηση των ειδικών διαδρομών, προκειμένου να κρατηθεί ο προϋπολογισμός σε χαμηλά επίπεδα αλλά και όσο γίνεται ψηλότερο το ποσό των εγγραφών που θα αποδοθεί στην Ομάδα Διάσωσης, θα γίνει με καταγραφή χρόνου εκκίνησης – τερματισμού στο τετράδιο και τελικό υπολογισμό του συνολικού χρόνου των ειδικών, λίγα λεπτά αργότερα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish