Συμβουλές

Items filtered by date: Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2023

Αποκριάτικη Ποδηλατοπαρέλαση Μυτιλήνης 2023

Αποκριάτικη Ποδηλατοπαρέλαση Μυτιλήνης 2023

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
Πιστοί στην παράδοση που θέλει όλους τους φίλους της ποδηλασίας στη Λέσβο, να μασκαρεύονται και να ξεχύνονται στους δρόμους της Μυτιλήνης προκαλώντας χαμό στην Καρναβαλική παρέλαση του Δήμου, συγκεντρωνόμαστε αυτή την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όλοι με τα ποδήλατά μας και με εμφάνιση με κοινό θέμα.
Ραντεβού στα Κεντρικά Λύκεια στις 2:30 το μεσημέρι. Μη ξεχάσετε να φέρετε σφυρίχτρες, ντουντούκες, καραμούζες και ότι άλλο μπορεί να κάνει σαματά.... Η ομάδα μας "Για Γέλια και για Κλάματα" θα προκαλέσει με την εμφάνισή της για μια ακόμη χρονιά, ΧΑΜΟ!!!!!
Το θέμα της φετινής εμφάνισης του συλλόγου φέτος θα είναι "Για Γέλια και για Κλάματα". Έχει επιλεχθεί στολή κοινής εμφάνισης (Φωτό κάτω) όσων επιθυμούν να συμμετέχουν με το θέμα που επέλεξε ο Πο.Συ. Λέσβου. Μπορείτε να την προμηθευτείτε από το κατάστημα "Παιχνίδια Δουκαρέλλης" πάροδος Ερμού 29, Μυτιλήνη. Μπορείτε να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στο 2251 041000 μια και ο αριθμός των στολών του θέματός μας είναι περιορισμένος, οπότε καλά θα κάνετε να προμηθευτείτε την κοινή μας εμφάνιση έγκαιρα. Τιμή κόστους της στολής είναι τα 20,00 €.
Όσοι επιθυμούν να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη σχετική εμφάνιση με το θέμα του γκρουπ, μπορούν να το κάνουν. Στο σχήμα μας φυσικά είναι ευπρόσδεκτος να παρελάσει κάθε μασκαρεμένος, με όποια στολή επιθυμεί, σχετική ή μη σχετική με το θέμα, με ή χωρίς το ποδήλατό του.

Εκτελούνται εργασίες

Συνεχίζεται η κατασκευή της ορεινής ποδηλατικής διαδρομής στην Αμαλή από τον Πο. Συ. Λέσβου.
Ο Σύλλογος εξέδωσε οδηγία για το συγκεκριμένο μονοπάτι με όνομα "Herb" καθώς και για το γειτονικό με όνομα "Κουρτερής" να μη χρησιμοποιείται μέχρι νεωτέρας πληροφόρησης, καθότι γίνονται εργασίες σε όλο τους το μήκος. Ειδικά στα πρώτα μέτρα έχουν αφαιρεθεί όλες οι ξύλινες κατασκευές του "Βed" και αντικαθίστανται από νέες. Παρακαλούμε για τη δική σας ασφάλεια, να μη χρησιμοποιηθεί το μονοπάτι μέχρις ότου τελειώσουν οι εργασίες.
Διαβάστε περισσότερα για το μονοπάτι: ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish