Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Δευτέρα, 01 Απρίλιος 2019

12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 - ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ
Είναι ώρα να αποκτήσει η Μυτιλήνη ποδηλατόδρομους. Αυτό είναι το κλειδί για να βγουν οι ποδηλάτες στο δρόμο, αρκεί να νιώσουν ασφαλείς. Εμείς που θα βγούμε για 12η χρονιά ταυτόχρονα στους δρόμους 32 Ελληνικών πόλεων στις 7 Απριλίου, είμαστε αυτοί που θα δώσουν ζωή στις πόλεις μας όταν κατασκευαστούν οι ποδηλατόδρομοι. Τα μήνυμα φέτος είναι: Ελεύθερα Πεζοδρόμια, δίκαιη διαχείριση Δημόσιου χώρου και καλύτερα μέσα μεταφοράς.
Στις 7 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι στην Πλατεία Σαπφούς, ελάτε μαζί μας. Ήρθε η ώρα να βάλουμε το ποδήλατο στην ατζέντα των δημοτικών αρχών που θα προκύψουν από τις εκλογές του Μαΐου. Ας κάνουμε όλοι μαζί πετάλι για μια ιδέα που επιτέλους πρώτη φορά στην Ελλάδα, ωριμάζει.

Μη επανδρωμένα Brevet Control

Μυτιλήνη 1/4/2050
Τέλος στον εφιάλτη του κοντρολιέρη έρχεται να βάλει το 39ο Brevet Λέσβου. Τέλος στις αμέτρητες ώρες αναμονής, τη μοναξιά και τη μάχη με τα στοιχεία της φύσης.
Ειδικά ρομπότ, μοντέλα της "Lesvos Electronics" τσεκάρουν κάρτα, φωτογραφίζουν τον ποδηλάτη με καταγραφή ώρας, ενώ είναι ικανά μέσω βιντεοκλήσης να συνδεθούν με το κοντρόλ τερματισμού. Μ' αυτόν τον τρόπο και τα κοντρόλ πολλαπλασιάζονται, οι έλεγχοι γίνονται πιο σφιχτοί, υπάρχει άμεση πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπονται κοντρόλ σε σημεία δύσκολα για τον άνθρωπο, όπως ένα σημείο μακριά από πόλη ή χωριό. Οι ηλεκτρονικοί κοντρολιέρηδες δεν βαριούνται, δεν πεινάνε, δεν διψάνε, είναι πάντα στο πόστο τους, ενώ τα νέα μοντέλα μπορούν να τσεκάρουν ταυτόχρονα και πάνω από έναν ποδηλάτη. Φέτος πρώτη φορά παρουσιάζεται το μοντέλο "Go-Go" με μαγνητοσκοπημένες ατάκες, που στόχο έχουν να καλύψουν το κενό του άψυχου εκπροσώπου στον ποδηλάτη, εμψυχώνοντάς τον. Τέλος στο κοντρόλ Σιγρίου, θα υπάρχει το πειραματικό μοντέλο (Fa-Gi του 2051) με αυτόματη διάθεση τζελ, μπάρας, νερού και ηλεκτρολύτη!
Τα Brevet μπαίνουν σε άλλη εποχή κι αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στη Λέσβο...

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish