Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019

Η Λέσβος στα 10 καλύτερα Bike Parks του κόσμου

Μυτιλήνη 8/4/2050
Έχεις mountain bike; Σου αρέσει να ταξιδεύεις; Τότε ίσως ήρθε η ώρα να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο σε ένα από τα συναρπαστικότερα bike parks του κόσμου.
Μερικά χρόνια πριν υπήρχαν ελάχιστα ποδηλατικά πάρκα που εστίαζαν στα μονοπάτια κατάβασης, προσφέροντας παράλληλα την δυνατότητα uplift με lift ή μηχανοκίνητα οχήματα. Σήμερα που κάθε πόλη έχει το δικό της ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε το καλύτερο...
Εδώ σου παρουσιάζουμε το καλύτερο ποδηλατικό πάρκο του πλανήτη:
Νο1. Λέσβος, Ελλάδα
Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν τη Λέσβο. Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο bike park και παραμένει το καλύτερο. Πρόκειται για ένα τεράστιο παραθεριστικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στο βόρειο Αιγαίο και διαθέτει έναν εντυπωσιακό αριθμό μονοπατιών για κάθε επιπέδου και στιλ αναβάτη, ενώ όλα τα trails είναι προσβάσιμα μέσω γρήγορων και ιδιαίτερα σύγχρονων lift. Εξίσου ειδυλλιακή είναι η πόλη, ενώ τα βράδια υπάρχει δυνατότητα για ride στο pamptrack, ή νυχτερινό ride στο δάσος.
Για τους πολύ ικανούς riders υπάρχουν trails όπως το "Kormi", το "Man-O-Man" και το "Herb" τα οποία διαθέτουν μερικά από τα μεγαλύτερα άλματα που υπάρχουν σε bike park, ενώ από την άλλη υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός από εύκολα, πράσινα και μπλε βαθμολογημένα μονοπάτια, για τους αρχάριους.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish