Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Κυριακή, 07 Απρίλιος 2019

Επιτυχής η συμμετοχή του Ντίνου Γιάννη στο Attica Race

Επιτυχής κρίθηκε η συμμετοχή του αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Ντίνου Γιάννη στον αγώνα Attica Race. Με την επίδοσή του πέτυχε σήμερα 7/4/2019 την πρόκρισή του στην Σπαρτακιάδα!
Το Lesvos MTB εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη του αθλητή του Πο.Συ. Λέσβου και σας την παρουσιάζει εδώ...
"Από την Παρασκευή η βροχή ήταν συνεχόμενη. Ευτυχώς όμως σταμάτησε το βράδυ του Σαββάτου και η Κυριακή ξημέρωσε με ήλιο, δρόμους στεγνούς και θερμοκρασία στους 18-20 βαθμούς Κελσίου. Στις 8:00 - 9:00 το πρωί έγινε ο τεχνικός έλεγχος των ποδηλάτων, παραδόθηκαν οι κάρτες υγείας και τα δελτία και οι 400 περίπου αθλητές που συμμετείχαν υπέγραψαν το φύλλο αγώνα. Υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα μπροστά στο μουσείο της Ακρόπολης. Τα πρώτα χλμ έγιναν πίσω από αυτοκίνητο ασφαλείας, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν σε αγωνιστικό ρυθμό, μέχρι τον τερματισμό στο Σούνιο. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός, με συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα. Μετά από 69 χλμ μιας υπέροχης διαδρομής δίπλα στη θάλασσα ήρθε ο τερματισμός στο Σούνιο. Άψογη η διοργάνωση από την Π.Ε.Π.Α. και πολύ καλή δουλειά από τους κριτές, από τους ανθρώπους του Δήμου Αθηναίων αλλά και την τροχαία της Κερατέας που φρόντισαν για την ασφάλεια των αθλητών. Παρ' όλα αυτά υπήρξαν 3 ή 4 ατυχήματα μεταξύ αθλητών χωρίς ευτυχώς σοβαρούς τραυματισμούς."
Ο Ντίνος Γιάννης πέτυχε χρόνο 1 ώρα και 53 λεπτά περίπου για τα 69 χλμ που κρίνεται πολύ καλός, ενώ στον τερματισμό βρέθηκε πολύ κοντά στους πρώτους και έτσι εξασφάλισε μ' αυτή τη λαμπρή του εμφάνιση την πρόκριση του στη Σπαρτακιάδα 2019. Αποτέλεσμα αναμενόμενο αλλά και αντάξιο της πολύ καλή προετοιμασίας που έκανε και θα συνεχίσει να κάνει. Στον αγώνα συμμετείχε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στον οποίο απονεμήθηκε ειδική τιμητική πλακέτα από την Π.Ε.Π.Α. μετά το τέλος του αγώνα. Ο αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου χαρακτηρίζει την εμπειρία του αυτή συγκλονιστική, ενώ πριν λίγο μπήκε στο πλοίο της επιστροφής για τη Λέσβο κουρασμένος αλλά γεμάτος με την ικανοποίηση της επίτευξης ενός μεγάλου στόχου!
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει τον αθλητή του, του εύχεται καλό ταξίδι επιστροφής στη Λέσβο και καλή προετοιμασία για την Σπαρτακιάδα του 2019.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish