Ενημέρωση

Items filtered by date: Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019

Βράβευση Πο. Συ. Λε. στην Αποκριάτικη παρέλαση

Διάχυτο ήταν το κέφι και η χαρά όλων των πληρωμάτων της παρέλασης της αποκριάς στη Μυτιλήνη, αλλά του Ποδηλατικού Συλλόγου ήταν ακόμα μεγαλύτερη...
Βρήκαμε (επιτέλους) ελεύθερο δρόμο και αρχίσαμε μικροί και μεγάλοι με ξενοιασιά τις βόλτες με τα αγαπημένα μας ποδήλατα, τους κύκλους και τις ορθοπεταλιές... Για μία ώρα από την έναρξη της παρέλασης και μέχρι την Πλατεία Σαπφούς στροβιλιζόμασταν στην προκυμαία στους ρυθμούς της καρναβαλικής μουσικής. Χορεύαμε πάνω στα ποδήλατα ανάμεσα σε τόνους κομφετί με φόντο την πανέμορφη Μυτιλήνη. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά μας και πιστεύουμε μεταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα των αποκριών στους αμέτρητους θεατές που με βοηθό την καταπληκτική ηλιόλουστη ζεστή μέρα, είχαν κατακλύσει την προκυμαία της πόλης. Η χαρά μας μεγάλη και δεν κρυβόταν, κάτι που προφανώς διέκριναν και οι διοργανωτές όταν μας απένειμαν έπαινο (και δώρα) για την συμμετοχή μας στην παρέλαση του Δήμου της Μυτιλήνης. Να σημειωθεί ότι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου είναι η μία από τις 2 ομάδες που συμμετέχει κάθε χρόνο στο θεσμό από την έναρξή του.
Σαν Ποδηλατικός Σύλλογος θέλουμε να αφιερώσουμε αυτό το βραβείο αλλά και να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη που δούλεψαν για την οργάνωση της παρέλασης, τα μέλη που παραβρέθηκαν στο γκρουπ και ποδηλάτησαν μαζί μας (ένα από τα πολυπληθέστερα της παρέλασης), στο Δήμο και την οργανωτική επιτροπή του κρυμμένου θησαυρού της Λέσβου, που κάθε χρόνο διοργανώνει τη μεγάλη αυτή Γιορτή, αλλά και στους δωροθέτες του επαίνου που κερδίσαμε (Fisheye και Mankatsa) και υποσχόμαστε σαν γνήσιοι ποδηλατοκαρναβαλιστές ότι από αύριο θα ξεκινήσουμε τις ιδέες και την οργάνωση για την μεγάλη Ποδηλατοπαρέλαση του 2020!
Δείτε το βίντεο από την εκκίνηση της Ποδηλατοπαρέλασης του Πο.Συ.Λε. μέσα απ το φακό του LesvosPost.com WEB TV

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish