Ενημέρωση

Items filtered by date: Πέμπτη, 10 Μάιος 2018

14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, 3μελής επιτροπή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου παραβρέθηκε ως όφειλε στο 14ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου όπου αφού άκουσε τις τοποθετήσεις το Υφυπουργού Αθλητισμού, του Γ.Γ. Αθλητισμού, καθώς και των παραβρισκόμενων εκπροσώπων των άλλων αθλητικών σωματείων της Λέσβου, ανέβηκε στο βήμα και κατάθεσε όλα τα προβλήματα που αφορούν την ποδηλασία στην Λέσβο σε επίπεδο αστικό, τουριστικό και αθλητικό.
Επιγραμματικά, έγινε αναφορά σε έργα ανάπλασης της πόλης όπως ποδηλατόδρομο και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, στην δημιουργία θεματικών ποδηλατικών διαδρομών αλλά και σε ορεινά μονοπάτια και τέλος στην υποστήριξη των αθλητών και των σωματείων για συμμετοχή και διοργάνωση αγώνων.
Για το θέμα των ποδηλατόδρομων ενημερωθήκαμε ότι το κομμάτι άγαλμα έως λίγο μετά την Φυκιότρυπα είναι σε φάση δημοπράτησης και θα ξεκινήσει σύντομα. Όσο αναφορά την υποστήριξη των αθλητών θα ξεκινήσει μετά την δημιουργία του Εθνικού Μητρώου Αθλητών που θα ολοκληρωθεί το λιγότερο σε 2 χρονιά και τέλος για τις ποδηλατικές υποδομές πρέπει σε συνεργασία με τον Δήμο να εκμεταλλευτούμε προγράμματα για την υλοποίησή τους.
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου έγιναν πολλές συζητήσεις με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων της Λέσβου και όλοι επισήμαναν ότι αυτή η συνάντηση και κατάθεση των προβλημάτων μας πρέπει να είναι πιο συχνή και πιο στοχευμένη τα επόμενα χρόνια.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish