Μυτιλήνη 2050

Μητροπολιτικό Πάρκο Μυτιλήνης

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 9/6/2050

  Για πολλά χρόνια στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας, τα αυτοκίνητα συνεχώς αυξάνονταν και το πρόβλημα διογκώνονταν ακόμα περισσότερο όταν στην προκυμαία έφταναν τα πλοία. Όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν. Το λιμάνι Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εκτός πόλης αποσυμφορίζοντας το κέντρο που κι αυτό με τη σειρά του πεζοδρομήθηκε προσφέροντας ποιότητα ζωής στους κατοίκους της Μυτιλήνης.
  Τα σχέδια ήταν πολλά για τον εγκαταλειμμένο χώρο του λιμανιού. Μετά από προσπάθειες των ποδηλατικών ομάδων Μυτιλήνης επικράτησε το σχέδιο του Μητροπολιτικού / ποδηλατικού πάρκου αναψυχής, χάρη στο νέο δήμαρχο που βάζει πάνω απ' όλα τον πεζό και τον ποδηλάτη εφαρμόζοντας τη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη της Μυτιλήνης. Τμήμα του Πάρκου και η πίστα dirt track, ένα έργο τέχνης στο κέντρο της πόλης.
  Οι συμπολίτες μας μπορούν να περπατήσουν, να κάνουν ποδήλατο, πικ νικ, scateboard, πατίνια και άλλες δραστηριότητες, σ' ένα χώρο που παλιά ήταν γεμάτος φορτηγά, αυτοκίνητα, καυσαέριο, φασαρία. Μια όαση πρασίνου, οξυγόνου, αναψυχής και φυσικής ομορφιάς άνοιξε στη... γειτονιά μας.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish